SundayAvenue

Live curious!

Joy to surprise yourself

Kada gimsta geriausi receptai? Ne, ne tuomet, kai vadovaujiesi brangiausiom kulinarijos guru ar “guru” knygomis. Ir ne tada, kai kruopščiai savaičių savaites galvoji apie naują šedevriuką. Tik ne mano namuose. Pas mus virtuvėje mažieji stebuklai įvyksta tuomet, kai šaldytuve, rodos, švilpia vėjai, kai naudoji ingridientus, kurių anksčiau kartu nesi naudojęs ir kuomet baisiai spaudžia laikas.

Vienas tokių pavyzdžių viena praėjusios savaitės vakarienė, kurios galutinio išpildymo nė neįamžinau, nes nuoširdžiai nesitikėjau, kad paragavus kils noras pasidalinti. Bet visgi dalinuosi. Reiškias kažkas buvo tikrai neblogai. O tas neblogai tai:

Marinatas:

Pora šaukštų alyvuogių aliejaus
Pora šaukštų sojos
Šaukštas Dižono garstyčių
Čili pipiriukas (kurio nebuvo, bet turėtų dar daugiau skanumo pridėti)
Šaukštelis rudojo cukraus

Marinatą naudojom kiaulienos kepsneliams, tačiau nė nėabejoju, kad jautienai ar vištienai pagardinti tiktų dar labiau. Toks universlalus paprastumas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 6, 2011 by in Recipes and tagged , .

Blog Stats

  • 16,908 hits
%d bloggers like this: