SundayAvenue

Live curious!

Smoked fish and other lessons

Jaučiuosi be galo laiminga, nes turiu galimybę apsilankyti kaime. Nors ir ne savo, bet vis viena labai širdžiai mielame. Kur močiutės stipresnės už 5 Žydrūnus Savickus kartu sudėjus, kur gaidžiai gano vištas, o katinai laka dar šiltą pieną, kur yra tikras tvartas ir šulinys, kuriuo gąsdinami vaikai. Ir pirtis. Tokia tikra, kad tikresnių nebūna. Todėl visą savaitę spirgėjau belaukdama kelionės į Ventę. Ir sulaukiau. Be įspūdžiu parsivežiau krūvą nuotraukų. Ir tikrų senų receptų, kuriais dalintis net nedrįsčiau, tačiau dabar, ponai ir ponios, žinau, kaip reikia rūkinti pačius skaniausius karšius. Visas procesas ne trumpiau nei 6 valandas trunka (nuotraukos žemiau). Bet verta, dievaži, kaip verta.

Esu be galo dėkinga visiems, kad nebumbėjo kai klausinėjau ir šmirinėjau su fotoaparatu panosėj. Būčiau sėdėjus tyliai, bet labai knietėjo keletu kadrų pasidalinti.

Nebetuščiažodžiausiu. Žiūrėkit ir pavydėkit. Nes aš turiu kaimą!

Išmokusi rūkinti žuvį,

//G//

One comment on “Smoked fish and other lessons

  1. Vytenis
    September 14, 2011

    tiek česnakų vienoje vietoje nesu matęs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 6, 2011 by in Photography.

Blog Stats

  • 16,908 hits
%d bloggers like this: